The mass of the bag of rice that was shared is 36 kg.
16 kg ÷ 4 = 4 kg
5 x 4 kg = 20 kg
20 kg + 16 kg = 36 kg
hey! how are you? my name is maria, 19 years old. yesterday broke up with a guy, looking for casual sex.
write me here and i will give you my phone number - **
my nickname - lovely
kg of the rice . wha...